39 børn i konkurrence for sjov

Tommerup St.

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Tommerup Taekwondo Klub var sidste lørdag vært for et børnestævne, hvor tilgangen til konkurrencer var lidt anderledes, end de deltagende børn er vant til.

DIF kører nemlig en kampagne for at nedtone konkurrencen i børneidræt for at få flere børn med, og i forlængelse af den er Dansk Taekwondo Forbund begyndt at holde børnekonkurrencer med mindre fokus på vindere og diplomer til alle for at deltage.

Fra den arrangerende klub deltog ni børn i alderen 6-10 år, Logan Pandrup, Luis Tandrup, Jamie Tandrup, Carl Andersen, Dominik Szalacki, Kasper Szalacki, Lui Sommer, Oskar Archer og Tue Fjeldgaard. I alt deltog 39 børn, de øvrige deltagende klubber var Sønderborg, Fredericia, Odense, Svendborg og Sydfyn.

Tommerup-klubbens formand Jesper Nielsen har været med til at udvikle den nye konkurrence-struktur, mens han sad i forbundets hovedbestyrelse.

Der var både nye og velkendte aktiviteter på programmet alle tilpasset målgruppen. Der var lagt vægt på, at det skulle være sjovt og samtidig udvikle deltagerne til alsidige og dygtige taekwondoudøvere, lyder det i en pressemeddelelse fra Tommerup-klubben.

Ninjabane, 100 spark på pude, ballonspark Taeguk og Freestyle var således nogle af disciplinerne, som deltagerne konkurrerede i. Alle havde det sjovt og kunne være med uanset niveau, erfaring og bæltegrad. 

Del denne historie på: