Haveselskabet byder på to havebesøg på en aften

Strandby/Haastrup

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Haveselskabet Assens, der dækker hele Assens Kommune, byder indenfor i ikke færre end to flotte haver tirsdag 11. juni mellem klokken 18.30 og 20.30.

Det er begge store haver. Den ene en 3200 m2 stor landbohave med køkkenhave, skærehave, frugttræer, bærhave, drivhuse orangeri, hønsegård og masser af staudebede. Haven finder man på Strandby Skov 4 i strandby.

Den anden have finder man på Håstrupvej 32. Den er endnu større. Omrking 10.000 kvadratmeter og beskrives som en parklignende have med udsigt til natur, skov og sø.

– Vi fik i 2005 lavet en haveplan med farveopdelte bede med både stauder, træer og buske og har efterfølgende tilføjet rhododendron, et bed med engelske roser et med enkeltblomstrende roser, et dahliabed og yderligere staudebede, fortæller ejeren Anne Ingerslev, der også er formand for Haveselskabet Assens.

Men det stopper ikke med det. Der er også en skærehave og en nyplantet frugtlund. Derudover vil natur med store stykker græs, som kun slås et par gange om året, hvor hjemmehørende blomster og dyreliv trives.

Gæsterne på dagen opfordres til at medbringe kaffe- eller tekurven og nyde den sammen med den fine udsigt.

Del denne historie på: