Det gælder friheden

Skydebjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Koncert i Skydebjerg Kirke torsdag den 5. maj med Friis & Mikkelsen Duo

Friis & Mikkelsen Duo giver koncert i Skydebjerg Kirke på befrielsesdagen 5. maj klokken 19. Koncertens tema er frihed. 

– I lyset af begivenhederne i Europa er befrielsesdagen mere aktuel end den har været i mange år, siger Lars Mikkelsen, som efterhånden har medvirket i flere gudstjenester, koncerter og kirkespil i bl.a. Skydebjerg, Kerte og Orte Kirker, men også over det ganske land og i lande som Brasilien, Tyrkiet og Italien.

Lars har haft trompeten under armen siden han var barn i Bred, men går ikke af vejen for at bænke sig foran et klaver eller hæve stemmen som sanger. Lars er nemlig en erfaren sanger, der efterhånden har mange koncerter i baglommen. 

Martin Friis beskæftiger sig hovedsageligt med traditionel og moderne jazz og spiller yderligere i et væld af forskellige projekter i både ind- og udland. 

Friss medbringer en bred kundskab inden for improvisation og rytmik. Med et glimt i øjet og guitaren solidt plantet i hænderne, balanceres musikken på finurlig vis i det komplekse og i det simple. Sådan skriver duoen i en præsentation. 

Martin Friis og Rasmus Mikkelsen mødte hinanden på den svenske jazzskole Fridhem i Skåne i 2019 og har siden da været faste musikalske følgesvende.

Del denne historie på: