Skallebølle Slagtehus holder åbent som normalt – på trods af kloakarbejde

Skallebølle

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Danny Millek har let til smilet, men når han, der ejer Skallebølle Slagtehus, de seneste uger har set på omsætningstallene i butikken, vender mundvigene nedad. Det kan nemlig mærkes, at Assens Forsyning i adskillige uger har gravet og gravet og gravet med henblik på at få adskilt spildevand fra regnvand i Skallebølle, nærmere bestemt på Odensevej. 

De seneste tre uger har de store gravemaskiner og dumperne været i aktion foran butikken, og det har fået flere bilister til at købe bøffer, burgere og biksemad i andre butikker. 

– Jeg må allerførst rose entreprenørerne for at være søde og hjælpsomme, men det er en udfordring, at det er svært at komme ind til Slagtehuset på grund af ensretningen og måske allerværst for de bilister, som skal væk igen og sikre sig, at de kan gøre det. 

Selv om pladsen er trang og præget af arbejdskørsel, har Danny dog ikke oplevet eller hørt om biler, der har fået buler eller været involveret i farlige episoder. 

– Jeg har kun hørt en del dytten, siger Danny. 

Opgravningsbøvlet har kun haft konsekvens for butikssalget.

– Selvfølgelig kan det være besværligt for de lastbiler, som kommer med dyr eller skal hente slagtervarer, at der er gravet op og pladsen derfor er trang, men de har ikke noget valg, så de kommer, siger Danny.

Han understreger, at Skallebølle Slagtehus holder åbent som normalt og bliver ved med det. Og så håber han at kunderne vil bære over med besværet. 

Del denne historie på: