Sol og sommerfest i Skalbjerg

Skalbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Nok engang var festpladsen ved Skalbjerg Borger & Klubhus ramme om en sommerfest, i år fredag 27. maj og lørdag 28. maj, hvor mange borgere – fortæller formanden for Skalbjerg Boldklub, Bjarne Stenhøj Hansen – greb chancen til at være med og møde andre enten i en munter dyst eller til en hyggelig snak.

Aktiviteter for familier og børn

En hoppeborg, en giraf, flødebollekaster og andre spil og udfordringer trak børn til børneboden. Børn, som ikke nødvendigvis går i samme skole, men til sommerfesten kunne de mødes. 

– Det forlød ved søndagens nedtagning, at flere allerede da havde legeaftaler med nye bekendte, fortæller Bjarne Stenhøj.

Minifodboldskole

Minifodboldskole med frivillige trænere fra DGI Fodboldskolen i Skalbjerg indledte sommerfesten med halvanden times boldleg på ”Green Devil Lane”.

Musik, ølsmagning og fællesspisning

Frank Clifforth gæstede fredag Skalbjerg med en hitparade af klassikere. 

 Ølsmagning 

Fredag aftens ølsmagning under ledelse af Anders Milling tiltrak 30 deltagere, der smagte på 11 forskellige øl. 

Fodboldkampe på stadion

Lørdagens tre fodboldkampe trak tilskuere til Skalbjerg. Til eftermiddagens seniorkampe blev et fadølsanlæg rykket op til tilskuerne, så de ikke gik glip af fodboldkampene. 

Fællesspisning med flot tilslutning 

110 unge, voksne og børnefamilier deltog i sommerfestens fællesspisning lørdag aften, som fulgtes af en rundbold kamp. 

Frivillige bærer Sommerfest i Skalbjerg

– En stor tak skal lyde til de tæt på 50 frivillige, der gør det muligt at holde sommerfest i Skalbjerg. Det er en stor fornøjelse at løse opgaver sammen med jer, siger Bjarne Stenhøj Hansen. 

Del denne historie på: