Jacob Haugaard indtager Sandager Kulturhus

Sandager

16. juni 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

En aften med Jacob Haugaard torsdag den 17. juni

Jacob Haugaard har lavet hits som ”Det hammer hammer fedt”, og haveje-sangen fra Midt om natten, og skruer vi tiden tilbage til 1982 var der bl.a. Peter Belli-parodien ”Elefantdrengen” på pladen ”De dovne synger – måske”. 

Det var dengang Jacob Haugaard var med i SABAE, Sammenslutningen af bevidst arbejdssky elementer, hvor han kom med valgløfter af en anden verden. 

Så har han optrådt sammen med Finn Nørbygaard og siddet i Folketinget. 

Der er nok at tage fat på for Jacob Haugaard, når han møder op i Sandager Kulturhus 17. juni, for derved at få fornøjelsen af at blive den første til at træde op i den tidligere brugs, der nu er blevet til kulturhus. 

– Han bor jo i vores baghave, som du måske ved – altså på Wedellsborg, så vi syntes det skulle være ham, der skulle åbne kulturhuset, og den var han med på fortæller Ole Larsen, Sandager Auto, som har skudt penge og energi i at omdanne den tidligere brugs til kulturhus. 

– Vi kalder det for en aften med Jacob Haugaard, for han skal både synge og fortæller anekdoter, siger Ole Larsen.

Billetprisen er 100 kroner.  Kulturhuset åbner klokken 18, hvor der kan købes øl, vand og kaffe. Det kan der også i pausen. Jacob Haugaard går på scenen første gang klokken 19. 

Del denne historie på: