Danmark Dejligst er tilbage i Manngårdens have

Render

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Også i år byder Tommerup Rideklub på gratis havefest for hele familien, når Danmark Dejligst lægger vejen forbi Manngårdens have lørdag 19. august. Fra klokken 13 til hen på aftenen vil der være en god blanding af musik og aktiviteter for børn. Nu er det jo en rideklub, der arrangerer, så sidstnævnte kan blandt andet se frem til muligheden for en ridetur på pony.

Caper Clowns åbner festen klokken 13 lige som sidste år, denne gang følges de af John Mogensen Tribute og en Lille Pose Støj, før FoXX Music lige som sidste år overtager scenen med først sit Abba show og siden musik fra 80érne og 90érne. Tilbage er kun at håbe, at sommeren vil vise sig fra sin milde side denne dag.

Konceptet er det samme som altid. Musikken er gratis, til gengæld håber arrangørerne, at man forsyner sig godt ved boderne med mad og drikke, så der kan skabes et overskud til fordel for rideklubben og lokalsamfundet i Render, der også støtter op om arrangementet. Derfor må gæsterne ikke medbringe mad og drikke i haven.

Kommer man i bil, koster det 30 krone at parkere.

Man finder Manngaarden på Toftevej 50 i render. 

Del denne historie på: