AARUP: Mellem onsdag den 1. september kl. 12 og lørdag den 11. september kl. 14.20 har en tyv eller tyve fjernet en presenning fra en dør til en privat beboelse på Gl. Hovedvej i Aarup, hvor der ikke var rude i vinduet. Der er i skrivende stund ikke overblik over stjålne effekter.

ASSENS: Ved at bryde et vindue op har en tyv eller tyve skaffet sig adgang til en privat beboelse på Bakkevej i Assens. Det er sket søndag den 12. september kl. 6.23, og der er blevet stjålet en lampe.

ASSENS: En lampe blev også udbyttet for en tyv eller tyve efter et indbrud i en privat beboelse på Nørre Allé i Assens. Et vindue var blevet brudt op, og tyveriet er sket mellem lørdag den 11. september kl. 22 og søndag den 12. september kl. 7.00.

ASSENS: Søndag den 12. september kl. 21.04 skete der et færdselsuheld på Odensevej i Assens. Her kørte en personbil op bag i en anden personbil.

TOMMERUP: En personbil blev lørdag den 11. september kl. 13,15 påkørt bagfra af en personbil på Lundegårdsvej i Tommerup.

ASSENS: Fredag den 3. september kl. 18.30 er der begået hærværk på en personbil, der holdt parkeret på Bådsmandsstræde i Assens. Sidespejlet er blevet revet af.

ASSENS: Ved at bryde en 

hængelås op har en tyv eller tyve skaffet sig adgang til en privat beboelse på Egebjergvej i Assens. Det er sket mellem fredag den 10. september kl. 13 og mandag den 13. september kl. 7.00, og der er stjålet fittings til VVS samt kabler med mere.

ASSENS: Fredag den 3. september kl. 21 er der stjålet en motorcykel med reg.nr. CL 66875, der stod parkeret på Østergade i Assens.

ASSENS: Via en ulåst hoveddør har en tyv eller tyve skaffet sig adgang til en forretning på Skovvangsvej i Assens. Det er sket mellem mandag den 13. september kl. 16.30 og tirsdag den 14. september kl. 8.30, men der er intet stjålet.

GLAMSBJERG: Torsdag den 16. september kl. 01.52 mistede føreren af en personbil, der kørte i sydgående retning på Turupvej i Glamsbjerg, herredømmet over sin bil. Den endte i rabatten og undervejs her blev flere træer påkørt. Politirapporten melder om en totalskadet personbil.