GLAMSBJERG: Der er begået hærværk på Rosenvænget i Glamsbjerg mellem fredag den 26. marts kl. 12,00 og søndag den 28. marts kl. 18,30. En sort postkasse, der er monteret på hegn ud mod vejen er blevet brudt op. Det indleverede post lå på jorden og var samlet op af naboer. Anmelderen oplyste, at der var sket hærværk flere steder på vænget.

 

ASSENS: Tirsdag den 6. april kl. 12,14 måtte beredskabet rykke ud til en bygningsbrand på Skovsbjergvej ved Ebberup. Her var nogle af husets vinduer blæst ud, men ilden blev hurtigt slukket.

ASSENS: Der har på Klintende i Assens været indbrud i et uaflåst skur, hvor fra der er stjålet fyringsolie. Tyveriet er sket mellem søndag den 14. marts kl. 13,00 og fredag den 26. marts kl. 18,00.

HAARBY: Ved at klippe et hul i et hegn, har en tyv eller tyve skaffet sig adgang via et vindue til et depotrum på Strandgade i Haarby. Det er sket mellem onsdag den 31. marts kl. 23,59 og tirsdag den 6. april kl. 07,00, hvor der er stjålet håndværktøj og haveredskaber.

TOMMERUP: Tirsdag den 6. april kl. 16,23 skete der et færdselsuheld på Assensvej i Tommerup. En personbil kørte fra Neversvej ud på Assensvej/Neversvej/Fuglekildevej trods det, at vedkommende havde ubetinget vigepligt. Bilisten blev her påkørt af en personbil, hvorefter bilen ramte en personbil, der holdt på Fuglekildevej. Der var ingen personskade.

GLAMSBJERG: Mellem onsdag den 31. marts kl. 16,00 og mandag den 5. april kl. 06,00 har beboer på Kaj Nielsens Vej i Glamsbjerg fået ødelagt deres postkasse.

AARUP: Torsdag den 8. april kl. 20,40 skete der et færdselsuheld på Fynske Motorvej ved Aarup. Her ramte en bil en afspærring/skiltevogn. 

Kvinde reddet op!

Torsdag den 8. april kl. 17,17 fandt nogle af byens borgere en kvinde livløs i Assens Havn. De fik hende hurtigt reddet op, og efter politiets oplysninger giver god førstehjælp. Kvinden blev i kritisk tilstand kørt til OUH.

I skrivende stund meldes der fra sundhedsvæsnet, at den 39-årige kvinde har gode chancer for at overleve, og at pårørende er underrettet.