AARUP: Ved at bryde en kælderdør op har en tyv eller tyve skaffet sig adgang til en privat beboelse på Gl. Hovedvej i Aarup. Det er sket søndag den 11. juli mellem kl. 17,00 og 19,00, og der er stjålet en computer.

AARUP: Lørdag den 10. juli kl. 00,48 har en ukendt gerningsmand forsøgt at trænge ind i kirkegårdens haveskur på Gelstedvej i Aarup. Han blev dog forstyrret i gerningen og stak af. 

AARUP: Også mellem fredag den 9. juli kl. 22,00 og lørdag den 10. juli kl. 14,00 har der været ukendte gerningsmænd på spil på Gelstedvej i Aarup. En garage er blevet brudt op, men der er intet stjålet.

AARUP: Der har mellem fredag den 9. juli kl. 15,00 og lørdag den 10. juli kl. 13,00 været indbrud i en garage på Gelstedvej i Aarup. Et redskabsrum er blevet brudt op, og der er stjålet forskellige elektriske haveredskaber.

ASSENS: Mellem fredag den 9. juli kl. 19,30 og lørdag den 10. juli kl. 09,00 er der stjålet en sort Ford Transit Custom, årgang 2013, med registreringsnummer AK38380, der stod parkeret på Østergade i Assens.

ASSENS: Fra en ulåst Suzuki Grand Vitara, der stod parkeret i Assens, er der mellem fredag den 9. juli kl. 22,00 og lørdag den 10. juli kl. 08,00 stjålet en brun læderpung.

HAARBY: Mellem søndag den 27. juni kl. 12,00 og mandag den 5. juli kl. 14,00 er der fra en mellemblå veteranbil Fiat 850 Spider, årgang 1972, blevet stjålet et baglygteglas.

AARUP: Søndag den 11. juli kl. 14,15 skete der et harmonikasammenstød på Fynske Motorvej ved Aarup, hvor fire biler var impliceret. Der skete kun materielle skader.

VISSENBJERG: Flere indgange er mellem torsdag den 1. april kl. 08,00 og mandag den 12. juli kl. 10,30 blevet brudt op til en ejendom på Gammellundvej i Vissenbjerg. Der er her blevet stjålet et fjernsyn, en højttaler, en lampe, to vaskemaskiner samt to sadler.

ASSENS: Politiet fik mandag den 12. juli kl. 19,24 en anmeldelse om, at der holdt en personbil midt i rundkørselen - mellem to træer - på Østerled i Assens. Anmelderen skønnede, at føreren var påvirket af alkohol. Føreren af bilen bakkede efterfølgende køretøjet tilbage og fortsatte ad Østerled. Anmelderen indvilgede i at henvende sig til føreren og tage nøglerne fra ham, indtil politiet dukkede op.

AARUP: Der er mellem lørdag den 3. juli kl. 11,00 og lørdag den 10. juli kl. 16,00 blevet fældet noget buskads samt to træer, der stod langs et hus på Aarupvej i Aarup. Desuden har hærværksmanden været så ”flink” at klippe hækken.

HAARBY: Mandag den 12. juli mellem kl. 00,30 og 11,00 er der begået hærværk på en Citroën C4 Cactus, der holdt parkeret på Løgismose Skov i Haarby. Den højre bagerste side er blevet knust, ligesom der er blevet en lille bule bag ved højre bagdør. Endvidere er der kommet mange mindre ridser i højre bagdør.

ASSENS: Tirsdag den 13. juli kl. 21,20 kørte en knallertkører på Søndre Ringvej i Assens, trods det, at han var påvirket af spiritus. Han mistede kontrollen over knallerten og væltede. Ingen personskade men måske kommer der lommesmerter i den sidste ende.

ASSENS: En bilist blev tirsdag den 13. juli kl. 16,44 standset af politiet på Søllestedvej i Assens. Det viste sig, at vedkommende var påvirket af alkohol over det tilladte kvantum.

GLAMSBJERG: Lørdag den 10. juli 20,26 kørte en bilist ad Odensevej, hvor hun kort forinden Stængelsvej blev overhalet af en bil, hvor passagererne gestikulerede voldsomt. Efter overhalingen nedsatte denne bil hastigheden, derfor mente hun, at hun måtte overhale, hvilket hun gjorde med cirka 80 km i timen. Da hun var oppe på siden af part 1, foretog han et mærkbart styrudslag mod venstre og ramte derved kvindens bil på højre forhjul. Kvinden mistede herredømmet over bilen og fortsatte ind i et vejskilt. Politiet fortæller, at de er bekendt med den mandlige førers identitet, og oplyser endvidere, at de to førere af bilerne formentlig kender hinanden.

HAARBY: En haveejer på Bøgevej i Haarby benyttede onsdag den 14. juli kl. 12,00 en ukrudtsbrænder i sin have, hvilket resulterede i, at en bøgehæk blev antændt.

AARUP: Et solouheld fandt sted på Bredgade i Aarup onsdag den 14. juli kl. 21,59. Bilisten var så flink at oplyse til politiet, at vedkommende havde ramt en kantsten/blomsterkasse med sin bil.

EBBERUP: En bilist, der var fører af en personbil på Ebberupvej i Ebberup onsdag den 14. juli kl. 17,05 skulle havde været så fornuftig, at havde parkeret sin bil derhjemme, da han var spirituspåvirket.

GLAMSBJERG: Torsdag den 15. juli kl. 10,14 kunne politiet konstatere, at en person på Bogensevej i Glamsbjerg var i besiddelse af en Totenschlæger.