Jørn ”Ørn” Jeppesen giver koncert i Orte Kirke

Orte

11. september 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Jørn ”Ørn” Jeppesen giver søndag 12. september klokken 15 solokoncert i Orte Kirke.  Han har i mange år været en del af musikbranchen som manager og rådgiver for nogle af branchens største navne. Mest kendt er han for sit næsten 20-årige arbejde som manager for Kim Larsen, hvor han udover managerrollen også var musiker i Kim Larsens band Kjukken. Han var desuden med til at indspille Kim Larsen sidste plader; herunder den posthumt udgivne ”Sange Fra Første Sal”, hvor også Hjalmer, Kims søn, var med. 

Efter Kim Larsens død i 2018 vendte JEPPESEN tilbage til sit oprindelige udgangspunkt som musiker, sanger og komponist. Det resulterede i albummet ”Odense Banegård”, der udkom i 2019 og året efter fulgtes op af albummet ”En Helt Almindelig Dag”. På begge albummer er der 12 stærke popsange skrevet fra den voksne mands perspektiv på livet, som det ser ud her og nu. Politikens højt respekterede kulturjournalist Erik Jensen havde JEPPESENS nyeste album på 2020-årslisten over de bedste albums.

Udover at give numre fra sine to soloplader vil Jørn ”Ørn” fortælle en masse historier fra livet i musikbranchen og om baggrunden for de sange han spiller. Og han spiller og fortæller også om nogle af de sidste sange han indspillede med Kim Larsen. 

Der er gratis entre til koncerten. 

Del denne historie på: