Sparekassen Danmark udvider med Private Banking-afdeling i Odense

Odense

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Odenseafdelingen er en konsekvens af fusionen mellem Sparekassen Danmark og Totalbanken

Sparekassen Danmarks nye Odense-afdeling, som åbnede dørene torsdag den 1. februar, er et positivt resultat af fusionen mellem Sparekassen Danmark og Totalbanken i efteråret 2023. Det skriver Sparekassens Danmark i en pressemeddelelse.

– Efter at sparekassen er landet på Fyn, har vi nu den nødvendige størrelse til at tilbyde de fynske kunder noget mere. Private Banking-segmentet er strategisk vigtigt for sparekassen og et segment i markant vækst, og vi ønsker at imødekomme dette behov, siger Henrik Petersen, direktør for den nye Private Banking-afdeling på Fyn.

Private Banking henvender sig til sparekassens mest formuende og komplekse kunder, der har behov for ekstra øjne på økonomien, herunder optimering af formuen og individuel porteføljepleje.

– Vores styrke ligger i at kunne tilbyde personlige og skræddersyede løsninger.  Vi er ambitiøse på vores kunders vegne og ønsker at skabe merværdi og give vores kunder en plus-oplevelse med baggrund i sund fornuft, forklarer Henrik Petersen.

Kyndig hjælp til komplekse kunder 

49-årige Henrik Petersen har over 25 års erfaring i den finansielle sektor. Han har senest fungeret som afdelingsdirektør i Totalbankens afdeling på Rugårdsvej i det nordvestlige Odense. Hans baggrund inkluderer også en periode i det tidligere Saxo Privatbank, hvor han blandt andet var med til at starte bankens Private Banking-afdeling op på Fyn.

Med sig fra denne periode har han to erfarne kollegaer, som han har arbejdet tæt sammen med både i Saxo Privatbank og senest i Totalbanken. Det nye Private Banking-hold er derfor rutineret i at betjene denne særlige kundegruppe.

– Vi har en oprigtig interesse i vores kunders succes. Med færre kunder pr. rådgiver har vi bedre mulighed for at give mere opmærksomhed til hver enkelt. Vi ser frem til at etablere og styrke relationerne gennem tættere dialog, siger Henrik Petersen.

Inkarneret fynbo og cykelentusiast

Henrik Petersen bor i Årslev sammen med sin hustru og sønnerne Tobias og Benjamin – begge 19 år.

Som født og opvokset i Odense omtaler han sig selv som ”inkarneret fynbo” – og i fritiden en ”passioneret cykelentusiast”.

– Jeg tror på, at principperne for at opnå succes på cykel også gælder i økonomi – det handler om balance, strategi og vedholdenhed. Og selvfølgelig at have det rigtige hold omkring dig. Det er også min tilgang til Private Banking: Personlige relationer, strategisk rådgivning og vedholdenhed for at nå kundens økonomiske mål, siger Henrik Petersen.

Private Banking-afdelingen i Odense henvender sig både til eksisterende og kommende kunder og søger allerede nu nye medarbejdere til at udvide teamet.

Om Sparekassen Danmark

Sparekassen Danmark er landets største garantsparekasse og Danmarks ottendestørste pengeinstitut.

Den er rundet af mere end 150 års historie og bygger på idéen om at tage samfundsansvar og bidrage til lokal udvikling.

Som garantsparekasse har sparekassen ingen aktionærer, der skal have del i et årligt overskud. I stedet ejer sparekassen sig selv. 

Derfor bruges overskuddet fra sparekassens drift primært til at konsolidere sparekassen og til at støtte op om gode og lokale initiativer og aktiviteter i de områder, hvor sparekassen tjener sine penge. Sparekassens støtte kan både bestå af tid, penge og personlig sparring.

Del denne historie på: