Veteranknallerter tager for 30 år i streg til Fuglepark

Nårup

6. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Det er ikke hver dag, man risikerer at blive overhalet af hele 35 knallerter, eller hvad der måske er nok så realistisk, at skulle overhale en kortege af ikke bare knallerter, men oven i motorhjelmen veteranknallerter. 

Muligheden opstår lørdag den 7. august, når Fyns Veteranknallertklub for 30. år i streg kører til Danmarks Fuglezoo i Nårup. 

Ruten, som i år er på 55 km, er ”skruet sammen” af Åse og Jens Holger. Den går fra Fuglezooet til Tommerup (Knarreborg) gennem Smedegyden, videre til Solvad og Fangel, hvor første  pause er ved kirken. 

Næste mål er Nr. Broby, Vitinge, Lundegård, Langsted og Gummerup, hvor den anden pause holdes.   Derefter kører deltagerne tilbage til Danmarks Fugle Zoo, hvor der er middagsmad til alle.   

– Derefter dyster vi om præmier. Vi afslutter med kaffe og kage samt præmieoverrækkelse. Musikeren Villy Reuter vil spille lidt, så vi kan få rørt sangermusklerne, fortæller klubbens formand, Kurt ”Kubik” Larsen. 

Knallerterne kan ses på parkeringspladsen ved fuglezooet fra klokken 8.30 til 9.30 og igen fra klokken 13 til 15.30. Det vil også være muligt at få en knallertsnak med de lykkelige ejere af veteranknallerter.  

Del denne historie på: