Sulelængen i Magtenbølle holder i juli tre søndagsmatineer

Magtenbølle

Tre søndagsmatineer med kaffe, kage og god underholdning under stråtaget på den firlængede gård, har Sulelængen på plakaten i juli. 

– Vi gør det, fordi vi i sommerferiemåneden godt vil bidrage til ”Liv på Landet”, siger formanden for foreningen ”Sulelængens Venner”, Ingrid Henriksen.

Den fynske stråtagsidyl midt i Magtenbølle kan tages i øjesyn af alle, som deltager i arrangementerne. 

Arrangørerne forventer at kunne skrue op for servicen ved de tre søndagsmatineer – helt enkelt fordi deltagertallet forventeligt vil være lavere end ellers. 

Sulelængen i Magtenbølle har fået indrettet et helt nyt mostelokale, som står klar for alle med æbler i den kommende sæson. De frivillige bag Sulelængen i Magtenbølle vil vise lokalet frem for alle publikummerne i juli og fortælle lidt nærmere om historien bag lokalet og fremtidsperspektiver med æblemostning for alle med æbler og pærer i haverne.

Man har også mulighed for før eller efter koncerterne at gå en tur på de 9 hektar meget varieret istidslandskab med engområder, bakkedrag, bæk, vandhuller, kirkesti med videre, som tilhører foreningens formand Ingrid Henriksen og husbonden Jørgen Bjerring.

Tilmelding til arrangementerne i Sulelængen i Magtenbølle er nødvendig og sker efter ”Først til Mølle”-princippet.

Yderligere information på www.sulelaengen.dk

Del denne historie på: