Magtenbølle går cykel-amok 1. august

Magtenbølle og Vissenbjerg

29. juli 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Det er ikke Tour de France, men det lugter alligevel af cykelfest – takket være bl.a. Sulelængen i Magtenbølle, som søndag 1. august, når et DCU-cykelløb med start og målområde i Vissenbjerg går 8-10 gange gennem Magtenbølle, sørger for underholdning og fortæring fra kl. 12 -17. Kaffe, kage, øl, vin, vand samt lidt brød og pålæg med videre kan købes til fair priser. 

– Når cykelfeltet cirka hvert tredje kvarter cykler gennem Magtenbølle, hepper vi, skriver Jørgen Bjerring fra Sulelængen i en pressemeddelelse. 

Derimellem er der underholdning og andre adspredelsesmuligheder, f.eks. mark- og skovvandring og fremvisning af Sulelængen og den firelængede bondegård med dets orangerie. Omkring klokken 12 vil ottemands-bandet ”Unico” underholde. Unico består af voksne, der har en psykisk nedsat funktionsevne. Bandet har spillet til mange fester og på festivaler for handicappede. Flere medlemmer har spillet i andre bands. Unico vandt i 2019 Handicap musik Grand Prix. 

Klokken 13.30 vil trioen ”Mens Vi Venter” underholde. Haarbybandet leverer med ’charme, selvtillid og fynsk dialekt’ musik inspireret af danskpop og folk-pop med tekster, som er en hyldest til hverdagslivets trummerum.

 Klokken 15 går Simon Kempston på scenen. Denne skotske trubadur har turneret i 35 lande og har benyttet den lange corona-nedlukning i Skotland til at lave en ny CD: ”Hand On My Heart”. Simon Kempstons guitarspil er eminent og hans ofte melankolske sange er heldigvis krydret med en vis humor. 

Tidspunkterne skal tages med forbehold. 

Magtenbøllevej vil være ensrettet en stor del af dagen på grund af cykelløbet. For at komme til Magtenbølle skal man komme sydfra, altså fra Tommerup-Skalbjergsiden og ikke fra hovedvejen. Parkering kan foregå på Lyholmvej (”Skt Jørgens Plads”), til venstre når du kører op mod planteskolen. Tilmelding til arrangementet er nødvendigt på magtenboelle@gmail.com. 

Assens Kommune har støttet arrangementet. 

Del denne historie på: