Lokalhistorisk byvandring og markvandring Magtenbølle

Magtenbølle

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Vissenbjerg Lokalhistoriske Forenings årlige byvandring foregår den 6. juni kl. 19 – 21 i Magtenbølle. Det sker i et samarbejde med Ingrid og Jørgen Bjerring, der vil vise Enggaarden og Sulelængen frem og fortælle om en del af gårdens historie og de renoveringsarbejder, der er foretaget siden 1993, hvor de købte gården. Der skal også kigges på mindestenen midt i Magtenbølle, som gemmer på en sjov historie. 

Arrangementet støttes af “Samlingskraft” – et By og Land Danmark projekt, finansieret af Realdania. Deltagelse er gratis, men på grund af begrænset plads er tilmelding nødvendig efter “først til mølle princippet”. Tilmelding mail til magtenboelle@gmail.com eller telefon 2961 5859.

Markvandring.

Søndag den 9. juni kl. 15.00 – 16.15 byder Jørgen Bjerring/Sulelængen/Enggaarden på en markvandring på gårdens 9 ha jordtilliggende vest for gården. Et skønt landskab med eng, bæk, gammel kirkesti, skov, vandhuller, bakkedrag med udsigter og braklagte marker. Også her er alle velkomne.

Arrangementet er gratis og støttet af “Samlingskraft”. Max 40 kan deltage i den guidede tur, og tilmelding skal ske som nævnt ved byvandringen. Turen er ikke velegnet for gangbesværede. 

Del denne historie på: