En søndag med markvandring, cyklende cellist, klovnerier og lirekassemand

Magtenbølle

3. juni 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Sulelængen byder indenfor søndag 6. juni klokken 13.30-16.30

Søndag den 6. juni klokken 13.30-16.30 byder Sulelængen i Magtenbølle indenfor med guidet mark- og skovvandring i landskabet vest for Magtenbølle, klovnerier (kl. 14.30-15) og en ægte fynsk lirekassemand.

Det bliver også muligt at opleve den velholdte firelængede bindingsværksgård ude og inde. Endelig vil ”den cyklende cellist” Ida Riegels slutte sin elleve dage lange ”FYN CYKLER SAMMEN”-tour af med cellokoncert og fortællinger kl. ca. 15.00- 16.00.

  • Vi byder også på lidt til ganen – og det er alt sammen ganske gratis, lover Jørgen Bjerring fra Sulelængen.
  • Alle er velkomne, og vi opfordrer til, at flest muligt cykler til stedet. Kommer man længere væk fra, kan man overveje at tage cyklen med i regionaltoget til Tommerup eller Skalbjerg Station, hvorfra cykelturen til Magtenbølle er inden for en radius af fire km. Bilister er også velkomne, men i anledning af at vi er på ”FYN CYKLER SAMMEN”-aktiviteternes sidste dag, opfordrer vi til, at man eventuelt kombinerer togtur og cykling til Magtenbølle. Tilmelding til Ida Riegels-underholdningen er nødvendig på e-mail: magtenboelle@gmail.com. Pladserne fordeles efter ”Først-til-Mølle-princippet”.
  • Arrangementet er støttet af Realdania.

Del denne historie på: