Kreativ efterårsferie på Hørvævsmuseet for børn, forældre og bedsteforældre

Krengerup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

I skolernes efterårsferien, uge 42, inviterer Hørvævsmuseet til kreative dage for børn sammen med forældre og bedsteforældre. Her kan de sammen prøve spændende håndarbejder og håndværk.

– Vi vil gerne, at børn og voksne oplever glæden ved sammen at skabe noget med hænderne og vise, at kreative aktiviteter giver god mulighed for ro og fordybelse i en i øvrigt travl hverdag, siger Ulla Ravn, som er én af planlæggerne.

– I løbet af ugen vil der være mulighed for at prøve at væve på rammevæv eller båndvæv, kniple, brodere, forarbejde hør og lave hørdukker. 

En række af Hørvævsmuseets frivillige står for aktiviteterne hver eftermiddag fra kl. 13 mandag til fredag i efterårsferien, dvs. 17. til 21. oktober.

Hele perioden fra 15. til 23. oktober holder Hørvævsmuseet åbent hver dag klokken 13-17 og det er naturligvis muligt at se de permanente udstillinger, få en rundvisning, hver dag klokken 15, handle i museumsbutikken og købe kaffe/te med æblekage i caféen. 

Børn under 13 år kommer gratis ind mens det koster 60 kr. for voksne at besøge Hørvævsmuseet, dog har museets medlemmer gratis adgang.

Hørvævsmuseet holder til på Krengerup Gods, Nårupvej 30, Krengerup ved Glamsbjerg.

Del denne historie på: