To gange Carl Nielsen venter i København

København

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Er du vild med Carl Nielsen, og har du aldrig oplevet DR’s koncertsal, så er muligheden der for at slå to fluer med et smæk til april med Helnæs Musik- og Kulturforening

Selv om datoen først er 29. april, skal man bestemme sig senest onsdag 4. januar, hvis man vil sikre sig en plads i bussen, når Helæs Musik- og Kulturforening sætter kursen mod København og hele to Carl Nielsen-koncerter på samme dag.

Første stop er DR-koncerthuset, hvor Carl Nielsens “Aladdin” og hans 6. symfoni er på programmet.

Efter en stor buffet på restaurant Menuen, går turen til Trinitatis Kirke, hvor DR Vokalensemblet og chefdirigent Marcus Creed præsenterer Carl Nielsens bedste sange og værker for kor a capella. Repertoiret spænder vildt fra Carl Nielsens tidligste til hans allersidste korværker og fra kendte sange til sjældne kunstsange og fædrelandssange, som ikke så mange kender til. For eksempel har han skrevet sine egne melodier til “Der er et yndigt land” og “Danmark, nu blunder den lyse nat”.

Der er afgang fra Rema 1000 i Assens klokken 10. Undervejs i bussen er der kaffe og mulighed for at nyde sin medbragte madpakke.

Efter sidste koncert er der afgang mod Assens klokken 20.45 og forventet hjemkomst klokken 23.15.

Prisen er 1250 kroner næsten alt inklusive, drikkevarer betales særskilt.

Tilmelding til Marianne Svane Therp på mail: 

mstherp@gmail.com og evt. telefon 27 20 16 68

Del denne historie på: