Udlover dusør for mistet armbånd og to ringe

Kerte

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Badeturen til Sønder Aaby Strand søndag eftermiddag 9. juli blev en rigtig dårlig oplevelse for Britta Jørgensen fra Kerte.

Inden hun hoppede i vandet, lagde hun sit armbånd og ro ringe i en canvastaske, som hun lod blive på stranden. Hun tænkte ikke på armbånd og ringe, da hun havde badet, så det var først om aftenen, at hun opdagede, at armbåndet og ringene var væk. Og det gør ondt hos Britta.

  • Armbåndet har jeg arvet fra min mor, så det har stor affektionsværdi, siger Britta, som derfor har besluttet at udlove en dusør, hvis hun kan få de mistede smykker tilbage.

Britta kan kontaktes på tlf. 2363 6067.

Mens denne strandtur var en entydig dårlig oplevelse, har Britta et bedre minde om turen til Sønder Aaby Strand den 17. juni, hvor hendes barnebarn på 8 år var med.

  • Han slog sig på en sten, da han sprang i vandet, men dengang fik vi hjælp fra to kvindelige badegæster. Den ene var sygeplejerske, og hun tog hjem efter bind og strips, og så fik hun ham forbundet. På den måde slap han for en tur til skadestuen. Så stor tak til de hjælpsomme kvinder, siger Britta.

Del denne historie på: