Kerte, Ørsbjerg og industriområdet i Aarup kan få fjernvarme

Kerte

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Assens Fjernvarme i gang med at udarbejde projektforslag, som Assens Byråd skal godkende for at kunne blive tilbudt beboerne i de berørte områder. Assens Fjernvarme undersøger også om Grønnemose kan få fjernvarme

Adskillige beboere i Kerte, Ørsbjerg og Grønnemose har på bl.a. Facebook udtrykt ønske om at få tilbudt fjernvarme i forlængelse af tilbuddene til Aarup, Skydebjerg, Salbrovad med mere. 

Beboerne har ikke talt for døve øren. 

– Vi arbejder med at udvide det oprindelige område, så projektet også kommer til at omfatte industriområdet i Aarup samt Ørsbjerg og Kerte. Vi er i gang med projektforslag for begge disse områder. Projektforslagene skal sendes til kommunal behandling, da Assens Kommune som varmeplanlæggende myndighed skal godkende områderne til fjernvarmeforsyning, inden vi kan inddrage områderne. Såfremt kommunen godkender områderne til fjernvarme, vil vi igangsætte kampagner i begge områder for at opnå den nødvendige tilslutning. Vi har allerede oplevet stor interesse fra såvel Ørsbjerg og Kerte som virksomhederne i industriområdet i Aarup, skriver Assens Fjernvarme på sin hjemmeside.

Projektforslaget vil også inkludere enkeltstående adresser i umiddelbar til det oprindelige område. Endelig er Assens Fjernvarme i gang med at få klarlagt potentialet i Grønnemose. 

Del denne historie på: