Koncert med Qvindetta i Kærum kirke

Kærum

Quindetta, en klassisk blæserkvintet med fem professionelle, kvindelige musikere giver lørdag 18. marts koncert i Kærum Kirke, og med denne tager Helnæs Kultur- og Musikforening hul på en ny koncertsæson.  

Koncerten begynder kl. 19.30, og dørene åbnes kl. 18.45. 

Kvintetten spiller et meget afvekslende, fortrinsvis dansk, program med kendte blæserkvintetklassikere. Koncerten indledes med den traditionelle blæserkvintet af ældre dato af Peter Rasmussen. Denne findes også på Qvindettas nyudgivne CD ”World Mothering Air ”. Programmet indeholder også ”Dialoger” af Finn Høffding, ”Fire Akvareller” af svenske Tor Aulin samt til slut musik af Carl Nielsen. De enkelte værker bliver introduceret for publikum med små historiske anekdoter. 

Musikerne mødtes omkring 2011 og har siden spillet mange koncerter sammen. Kvintettens musikere er Ragnhildur Jósefsdóttir på fløjte, Henriette Holk på horn, Pina Mohs på obo, Tine Maj Antonsen på klarinet og Xanthe Arthurs på fagot. 

Billetter kan købes på hjemmesiden www.helnæskultur.dk eller på tlf. 6173 4540. 

I pausen kan der købes forfriskninger.

Vokseværk

Helnæs Kultur- og Musikforening har med sit nye program udvidet antallet af koncerter med tre fra otte til 11, og udstrakt sæsonen fra marts til oktober.  

Del denne historie på: