Nu kan du også komme på 1,5 kilometers svævetur i Fyns Sommerland

Grønnemose

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Fyns Sommerland anno 2023 satser på analog underholdning, så lad mobiltelefonen blive i baglommen og dyst med dig selv og familien/vennerne i de foreløbig14 attraktioner.

Der er ingen knapper, der sætter en masse automatik i gang, hele ideen bag det nye Fyns Sommerland er, at gæsterne selv skal være aktive, dyste med sig selv eller venner og familie, hvad enten det gælder forhindringsbanen, kajakken, der skal padles frem, ketscherspil, mooncars eller en af de andre i alt 14 attraktioner, som man lige nu kan prøve kræfter med.

Den nyeste, svævebanen, der i forskellige niveauer kan give dig et overblik over parken i op til 17 meters højde – blev indviet ved parkens officielle åbning i lørdags. Gennemfører du alle niveauer, får du en i alt 1,5 kilometer lang tur af cirka 45 minutters varighed og i forskellige hastigheder.

Skal man en tur i svævebanen, må man købe billet til den, det samme gælder zorbing-boldene, ellers er parkens attraktioner gratis, når man har betalt 130 kroner ved indgangen.

– Jeppe (Vestergaard Nielsen red.) og jeg vil gerne inspirere til, at man kommer ud i naturen og er fysisk aktive på forskellige niveauer. Det første Fyns Sommerland var her fra 1988 til 2006 og siden har der været mange forsøg på at åbne det igen. Vores tilgang er at bygge noget, vi selv kan lide, sagde Knud Lundgaard-Karlshøj, der sammen med direktør Jeppe Vestergaard Nielsen og Bruno Thamsdorph Bjerre står bag Fyns Sommerland anno 2023 ved åbningnen, hvor også borgmester Søren Steen Andersen var til stede og klippede båndet til svævebanen.

I realiteten har sommerlandet været åbent siden 13. maj, og hvordan er det så gået siden, ville Folkebladet vide.

Del denne historie på: