Vestfyns Teater tager hul på en ny sæson – langt om længe

Høj- & Vestfyn

2. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Efter en påtvungen pause fra november til nu tager Vestfyns Teater hul på sæson 21/22 med øl, opera og drama i Det røde Pakhus på havnen i Assens fredag 13. august klokken 20. Og det sker uden coronarestriktioner, da de sidste blev ophævet 1. august, når det drejer sig om teater. Det skriver Vestfyns Teater i en pressemeddelelse.

Operaen The Bear opføres af Den Åbne Opera med blandt andre David Kragh Danvig, der er tidligere syngedreng i Assens og nu uddannet operasanger.

Dramaet i operaen drejer sig om enken Popovas kvaler. Og øl – ja, dem sørger Café Strandporten for.

Idéen med konceptet ”øl og opera” er at give det brede publikum – såvel begyndere som operaentusiaster – et underholdende og let tilgængeligt indblik i, hvad kunstarten rummer – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og kvaliteten er i top ifølge anmelderne, der kun havde den ene anke, at forestillingen spillede for få dage på Vesterbro i København.

Det flydende Teater

Næste forestilling er mandag d. 30. august, hvor Det Flydende Teater spiller forestillingen Valkyriens kamp om den legendariske kvindesagsforkæmper Thit Jensen. Det er i Skovpavillonen i Assens.

Derefter går det slag i slag med sæsonens i alt 16 forestillinger.

Billetter kan som altid købes via vestfynsteater.dk, mail@vestfynsteater.dk eller tlf. 30 28 29 65.

Og der er 25 % rabat, hvis man køber billetter til mindst tre forestillinger på en gang, og billetter til unge koster kun 125 kr.

Til ovennævnte to forestillinger udløser hver voksenbillet ret til ”køb” af en gratis ungdomsbillet.

Del denne historie på: