Vestfyns Teater med ny hjemmeside og nyt progam

Høj- og Vestfyn

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Vestfyns Teater er netop gået i luften med en ny hjemmeside, hvor det er blevet meget nemmere at købe billetter. 

Foreningen har også offentliggjort programmet for sæson 2023-24, der byder på 21 forestillinger på 11 forskellige teatersener. 

– Vi får i 2023-24 besøg af 15 forskellige teatre, Mange vi kender som f.eks. Folketeatret og Det Kongelige Teater, men også nogle for os helt nye og spændende. Forestillingerne repræsenterer et meget bredt udsnit af årets turnéteater fra nyt til klassisk – mest nyt – og mange, hvor sang og musik er er en væsentlig del, fortæller Bent Damsbo, der er formand for Vestfyns Teater.

– Langt over 50 skuespillere og musikere medvirker i de 18 forestillinger – nogle kendte og andre mindre kendte, men det går helt sikkert, som det plejer – når det er de kendte, går det næsten altid godt, og når det er de mindre kendte, går det sjældent galt, siger Bent Damsbo.

Den nye sæsonbrochure 23/24 kan findes på biblioteker og en række andre mødesteder rundt om i kommunen. Det er også muligt at få den tilsendt – ring på tlf. 30 28 29 65 eller send en mail til mail@vestfynsteater.dk 

Der venter, mener Bent Damsbo,  med andre ord mange gode teateroplevelser lige om hjørnet – blandt andet tre familieforestillinger: Vitello, Emil & Træmand nr. 100 og Sallys Far.

– Gangen ud for teatersalen i Arena Assens er med Kurt Andersen, Glamsbjerg, ved roret og med midler primært fra Fonden for Fynske Bank i den grad blevet forvandlet, så den nu lugter af teater og ikke fitness, siger Bent Damsbo. 

Del denne historie på: