Sæsonen går på hæld hos Galleri Langager

Helnæs

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Galleri Langager i Det gamle mejeri på Helnæs nærmer sig dette års afslutning for kunstudstillinger.

Den 22. oktober kl. 17 lukker galleriet ned for sæson 2023. 

– Vi har haft et godt og spændende år på galleriet. Masser af besøgende fra nær og fjern, mange nye og mange gamle, fortæller Karina Helledie Vandkrog, Galleri Langager.

– Seks spændende udstillinger er det blevet til, en masse flot kunst og kunsthåndværk har fundet nye hjem, og nye og dygtige kunstnere fra hele landet er blevet medlem af foreningen Galleri Langager, og udgør nu en god og solid kunstnergruppe på 105 medlemmer.

– Vi har nye og spændende tiltag i den kommende sæson 2024, og glæder os meget til at byde alle indenfor til et nyt og spændende år, der starter lørdag 23. marts 2024 med fernisering og bobler.

Galleri Langager lukker dog ikke mere ned, end at det holder åbent for julehygge i de smukke gamle bygninger den 9. og 10. december 2023. Galleriet bidrager med sit årlige UNIKA kunsthåndværker-julemarked i forbindelse med ”Jul på Helnæs” – hvor den så også står på hjemmebagte julekringler, varm kakao med flødeskum og masser af muligheder for at få ordnet indkøb af juledekorationer og julegaver. 

Del denne historie på: