Så ’ der jul på Helnæs Helnæs juler både lørdag 9. og søndag 10. december

Helnæs

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Nu kan det ikke længere skjules. Helnæs tager hul på julen i den kommende wwekend, 9.-10. december, begge dage klokken 10-16.

Nye hjerte – skilte viser vej til JUL på Helnæs  

Over hele øen finder man steder med et hjerte-skilt ude ved vejen. Det betyder, at her foregår der noget.  Har man ikke allerede en JUL på Helnæs-folder, hvor alle aktiviteter er nævnt med adresse og indhold. Ellers kan man, alle de 11 steder som juler, gå ind og få en vejviser. 

Skattejagt og andre aktiviteter for børn og barnlige sjæle

Alle børn under 15 kan komme på skattejagt og slutte med at få en præmie hos hjerte nr. 1, når jagten er slut. På turen rundt kan børn lave deres egen pandekage, trille en romkugle, doodle på sten, spise tarteletter og finde nisser på nissestien. 

Børnene kan også trække lodder i tombolaen i Borgerhuset, hvor der også er filteværksted, samt klippe-klistre-værksted, hvor man kan lave julehjerter og andet pynt. På Helnæs gamle mejeri kan børnene besøge juleværkstedet og på Bøgeskovgård kan de gravere på et billede eller på glas. 

Spise og hygge undervejs

Familien kan købe både mad og drikkevarer flere steder, og spise det på stedet. Andre steder kan man få smagsprøver på mad og drikke, som kan købes med hjem. Man kan flere steder varme sig på suppe, kaffe og kage, gløgg og æbleskiver eller vafler. Is og chokolade kan flere steder både nydes og købes med hjem. 

Et væld af unikke gaver til hele familien

Smuk gammel julepynt, skønne pilekranse, pynt til kirkegården, unikke nisser, engle, dekorationer samt samleobjektet Årets Helnæs-julekugle. Keramik i naturens farver, strikhuer og pandebånd, quiltede duge og dækkeservietter og mange andre gaveidéer. 

De voksne kan også deltage i en konkurrence om et weekendophold i hytte på campingpladsen. Etui til mobilen eller brillerne. Lækre skind, tøj, smykker og masser af kunsthåndværk. Hos de to antikbutikker på Bøgeskovsvej er der også julestemning og meget at vælge imellem.

Del denne historie på: