På operatur med Helnæs Kultur og Musikforening

Helnæs/København

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Søndag 9. juni inviterer Helnæs Kultur og Musikorening på operatur til København. Her skal deltagerne se den meget anmelderroste opsætning af Mozarts opera Tryllefløjten.

Instruktøren er Barry Kosky, der om sin vision for den udgave af operaen, der nu kan opleves i operaen i København har sagt: “Jeg vil gerne skabe en Tryllefløjten fuld af magi, fantasi og surrealistiske billeder”. Resultatet ere blevet et eksperimenterende sansebombardement. 

Mozarts melodispækkede og meget populære opera udspiller sig i denne udgave i en ekspressionistisk 1920’er stumfilmsæstetik. Forestillingens univers er tilsat håndtegnet videoanimation. De visuelle sceniske greb suger publikum ind i både hjertevarme og hårrejsende universer godt hjulpet på vej af musikken. 

Operaen synges på dansk og er desuden forsynet med danske tekster.

Forestillingen begynder klokken 15. Der er afgang klokken ni fra p-pladsen bag Rema1000 i Assens. Inden forestillingen bydes der på frokostbuffet på restaurant Menu, og undervejs i bussen er der kaffe på kanden. Bustur, kaffe, frokost og opera fås for 1010 kroner.

Forventet ankomst i Assens er klokken 21.

Tilmelding til mstherp@gmail.com eller på tlf. 64 77 16 68. Ved tilmeldingen skal man oplyse navn, antal deltagere, mobilnummer og mailadresse. Der er på forhånd bestilt 50 billetter, turen gennemføres ved minimum 40 deltagere. Betaling sker først, når det ser ud til, at man når det antal. (liw)

Del denne historie på: