Musikforening fejrer jubilæum med koncert

Helnæs

25-års jubilæum          

er værd at fejre for en forening. Helnæs Kultur- og Musikforening blev stiftet i 1997 og har gennem de 25 år afholdt koncerter for både medlemmer af foreningen og alle andre. Hovedfokus har været musik med dygtige musikere, som det er værd at køre efter, og musikken spænder over koncerter med klassisk musik, folkemusik og jazzmusik. Der har også været afholdt mange kulturelle arrangementer som kulturhistoriske foredrag, sangaftener og digtoplæsninger, kunstnerforedrag og ture til bl.a. Hofteatrets operetter og tur til operaen i København. 

Fejring lørdag den 9. juli.                                                            

Medlemmerne er rygraden i en forening, derfor fejres jubilæet lørdag 9. juli med en middag kun for dem og indbudte gæster, fortæller formand Marianne Therp. Musik skal der også være, så efter middagen bliver der folkemusikkoncert – den er til gengæld for alle dem, der er plads til. 

Britisk og irsk

Det bliver Jane & Shane, som står for det musikalske. Deres repertoire har afsæt i den britiske og irske folkemusiktradition og leveres med en smittende livsglæde og et intenst samspil.

Engelske Jane Clark synger og spiller violin og den irske folkemusiker Shane Donelly synger, spiller guitar og bodhran.

De har spillet sammen i mere end 20 år og har flere gange besøgt Helnæs med stor succes. Man kan høre kendte sange, ballader og deres egne kompositioner med inspiration fra den klassiske musik samt swing- og jazzmusik. Deltagelse kræver tilmelding før 5. juli på www.helnaeskultur.dk eller tlf. 6173 4540

Del denne historie på: