Irsk troubadour gæster Helnæs

Helnæs

Lørdag 30. juli gæster Tom Donovan Helnæs Kultur og Musikforening. Tom Donovan stammer fra Dublin, men har boet 25 år i Danmark, alligevel foregår det meste af koncerten på engelsk. 

At det er en populær herre, der giver koncert på Galleri Knadring, Helnæs Byvej 20, kan mærkes på pladsbestillingerne, fortæller Marianne Therp, men der er stadig en del ledige pladser, som kan reserveres enten via www.helnæskultur.dk eller via telefon 61734540.

Tom Donovan forener sine egne sange og traditionelle irske ballader med underholdende anekdoter i et humoristisk show fyldt med ægte irsk stemning. Repertoiret omfatter kendte numre som ”Whisky in the Jar” og ”Streets of London”. Tom Donovan akkompagnerer sin kraftige sangstemme med dynamisk guitarspil. I de seneste 20 år er hans musik udgivet på en lang række plader og CD’er. 

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Han spiller i såvel store koncerthuse som på små spillesteder og er et af de travleste navne på den danske koncertscene. Omkring 150 koncerter bliver det til om året.

Del denne historie på: