Fremmede og kendte toner i galleriet på Stævnevej

Helnæs

2. juni 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Helnæs Kultur- og Musikforenings første koncert i Helnæs Gl. Præstegård i år 

bliver med Signe Asmussen Manuitt og band 

Foreningen får besøg af en af Danmarks mest benyttede sopraner Signe Asmussen Manuitt kan opleves ved en koncert i Helnæs Gl. Præstegård 12. juni klokken 20.

Signe Asmussen Manuitt er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København med Bodil Øland og Keld Thaarup som lærere. Hun debuterede i 2001 fra Solistklassen sammesteds, med strålende anmeldelser, der udråbte hende til ”en sanger med ekstraordinære muligheder” og en ”vokal intimforfører”…                               

Nysgerrighed og en glubende appetit på nye udfordringer, skriver arrangøren i en pressemeddelelse,  har ført hende ad mange forskellige veje, og hun har nu for alvor slået sit navn fast som én af de mest alsidige og karismatiske, yngre sangerinder, en musikalsk kamæleon, som uden problemer boltrer sig i snart sagt alle genrer. 

Signe Asmussen er også dybt engageret i den danske, rytmiske musikscene, og som én af de få, der mestrer flere genrer, er hun blevet den dynamiske frontfigur i to af de bedste, hjemlige salsaorkestre, Candela og Salsa Loca.

Ved aftenens koncert lørdag den 12. juni kl. 20 kommer Signe Asmussen med et band af de allerbedste latin-jazz musikere og vokalister, som hedder The Latin Clásico. Det er et 6 – mands band, som er kendt for at underholde og overraske ved at forbinde amerikanske, europæiske og skandinaviske “klassikere” med den latinamerikanske folklore. Koncerten vil byde på musik af bl.a. George Gershwin, Evert Taube, Kai Normann Andersen og Carl Nielsen. 

Tilmelding gerne hurtigt, da pladsen er begrænset på grund af afstandskrav, og senest tirsdag den 8. juni på tlf. 6173 4540 eller på www.helnæskultur.dk. Der oprettes venteliste. 

Husk corona-pas. 

Bliver vejret godt, vil koncerten finde sted i gårdhaven. Dørene åbnes klokken 19.15

Del denne historie på: