Folkemusikorkestret Basco lægger ud

Helnæs

30. april 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Helnæs Kultur- og Musikforening åbner sæsonen 8. maj klokken 16

Stille og roligt begynder verden at åbne sig – også for sang og musik. 

Helnæs Kultur- og Musikforening åbner sæsonen 8. maj klokken 16 med folkemusikbandet Basco. 

Spillestedet er flyttet fra Helæs til selskabslokalerne på Øbjerggård, Gudøgyden 12 i Sønderby Bjerge. Ved bragende godt vejr holdes koncerten dog udendørs

Det er obligatorisk med pladsreservation og betaling på www.helnæskulttur.dk eller på telefon 61734540 senest tirsdag 4. maj. Interesserede kan samme sted melde sig til spisning efter koncerten. 

– De fire musikere, der alle virtuost repræsenterer deres instrument, smelter sammen til en sjælden enhed, der bærer publikum ind i en verden af rå energi og smuk samklang. De forener på fornemmeste vis traditioner fra nær og fjern med deres helt egen sprøde og intense lyd. Det skriver arrangøren i en pressemeddelelse.                     

– Basco leverer altid den ypperste koncertoplevelse, og deres sublime sceneoptræden har ført dem rundt på de største folkfestivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange med musikken og fortællingen i centrum. 

Der venter således en festlig eftermiddag i selskab med Ale Carr, cittern, Anders Ringgaard Andersen, accordion og trombone, Andreas Tophøj, violin og  viola, Hal Parfitt-Murray, violin, viola, mandolin, lead vocals.

Del denne historie på: