Kræftens Bekæmpelse på udkik efter områdeledere til Haarby og Glamsbjerg

Haarby

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Den 7. april 2024 løber Kræftens Bekæmpelses store landsindsamling af stablen landet over. Assens Kommune plejer at være godt repræsenteret med indsamlinger i alle områder i kommunen. 

– Desværre kan vi risikere, at det ikke bliver tilfældet for landsindsamlingen i 2024. Der mangler nemlig områdeledere til at facilitere indsamlingen i både Glamsbjerg og Haarby. 

Indsamlerne i Glamsbjerg og Haarby gjorde det rigtig godt i 2023, så det er ærgerligt, hvis områderne ikke skal være med i år, Siger lokalforeningsformand Ulla Tecedor. 

Lokalforeningen appellerer derfor stærkt til lokalsamfundet i håb om, at nogen vil påtage sig rollen som områdeleder til landsindsamlingen i de to områder. 

Ninna Brogaard er områdeleder i Aarup, og hun håber, at rigtig mange indsamlere vil bakke op om indsamlingen i Assens kommune.

– Der er altid god energi på indsamlingsdagen og vi bliver generelt mødt meget positivt, hvor vi kommer. Så jeg synes helt sikkert, at folk skal overveje at blive en del af flokken – gerne som områdeleder, men vi kan også altid bruge flere indsamlere, siger Ninna.

Som frivillig områdeleder er man med til at samle et team af frivillige hjælpere, bestille materialer, hverve indsamlere, fordele ruter, gøre indsamlingsstedet klar og sikre en tryg håndtering af de indsamlede midler. 

Medarbejderne i Kræftens Bekæmpelse vil stå klar med støtte, råd og vejledning.

Lokalforeningen håber, at nogen melder sig til opgaven og at et samlet Assens Kommune den 7. april 2024 igen er klar til at gå på gaden til fordel for kræftramte borgere og deres pårørende.

Hvis du ønsker uddybning af opgaven, eller er interesseret i at blive områdeleder kan Lise Gro Petersen, Administrativ koordinator i Syddanmark, kontaktes på mail: lgp@cancer.dk eller tlf.: 53 19 08 75

Hvis du ud over landsindsamlingen er interesseret i lokalforeningens arbejde, afholdes der generalforsamling den 13. marts kl. 19. Der er på nuværende tidspunkt en ledig plads i bestyrelsen, men helt generelt håber lokalforeningen blot på at se rigtig mange til en hyggelig aften. 

Hvis du ønsker at vide mere om bestyrelsesarbejdet kan du kontakte formand Ulla Tecedor 

på tlf.: 24 23 14 70 eller mail: ulla.krogstrup.tecedor@gmail.com. 

Del denne historie på: