Nyt servicecenter ved Grønnemose et spadestik nærmere

Grønnemose

17. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

At det er et servicecenter med McDonnald’s restaurant, Allego ladestation, OK-benzinstandere og vaskehal, som er på vej ved siden af rundkørslen i Grønnemose, er ikke til at se, hvis ikke det havde været for et stort skilt, der fortæller historien. For byggeriet er dårligt nok gået i gang. Men mandag klokken 12 kom servicecentret et spadestik nærmere. Og som (næsten) altid, når der er et nyt byggeri på vej i Assens Kommune, var det borgmester Søren Steen Andersen (V), som tog det første spadestik.

Hvornår spadestik, det er blevet til i hans ”regeringstid” ved han ikke.

Det har jeg ikke styr på, sagde Søren Steen Andersen, som glædede sig over, at servicecenteret var på vej.

Det er nemlig godt, når noget bliver ”skubbet i gang” , sagde borgmesteren – som blev sekunderet af lokalrådsformand Inge Bünning.

Borgmesteren forestillede sig, at nogle af de ca. 50 unge, der får job hos McDonnald’s, kunne benytte sig af den nye cykelsti mellem Aarup og Grønnemose, som forventeligt åbner omkring efterårsferien.

Nogle måneder senere vil Servicecenteret stå klar. Energiselskabet OK opfører et tankanlæg, brugsforeningerne i Middelfart og Haarby skal bemande anlægget og vil også opføre en vaskehal, der forventeligt vil stå klar primo 2022. Endelig vil Allego opføre en ladestation.

Del denne historie på: