Kommunen bør stille krav til REMA 1000: I skal opføre en dagligvarebutik i Grønnemose

Grønnemose

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Mandag slap det ud, at Rema 1000 har købt en 8 hektar stor grund overfor McDoanald’s Aarup på Gl. Hovedvej 25 i Grønnemose.

Det glæder formanden for Rørup Lokalråd, Inge Bünning, der naturligt nok er voldsom interesseret i udviklingen af Grønnemose-Rørup-området.

Det kommer ikke helt bag på hende, at Rema 1000 har valgt at købe parcellen, i og med hun selv har gjort Rema 1000 opmærksom på muligheden. Hun fortalte nemlig på en køretur i området en repræsentant for Rema 1000, at grunden var til salg.

  • Han sagde, jamen det er jo lige her vi skal ligge, husker Inge Bünning.

Hun har også noteret sig, at politikerne i Assens Byråd bakker op om købet.

  • Vi havde forleden et møde med fem byrådsmedlemmer, og de sagde alle god for det, hvis Rema 1000 skulle få lyst til at etablere sig i Grønnemose, og jeg så også i går, at både borgmesteren (Søren Steen Andersen, red.) og Charlotte Vincent var positive, så det vil sige både Venstre og Socialdemokratiet går ind for det.

Inge Bünning har dog ikke fundet champagnen frem endnu.

  • Jeg vil i dag (tirsdag 17. maj) skrive til Assens Byråd, at det overfor Rema 1000 skal stille som ultimatum, at de bygger en dagligvarebutik, og hvad Rema så i øvrigt måtte opføre, er jeg ligeglad med.

Inge Bünning kunne forestille sig, at Rema 1000 måske kunne finde på at invitere en Sunset ind på området og/eller et konkurrerende benzinselskab til OK på den anden side vejen.

Det lokale håb, om at skoletrekanten inden for en overskuelig fremtid vil blive til et boligområde er kommet et skridt nærmere. Og Inge Bünning vil i øvrigt ikke afvise at have andel i det.

  • At jeg måske har sørget for at der bliver øget bosætning i Rørup, vil jeg godt tage på mig, siger Inge Bünning.

Del denne historie på: