Endnu mere fastfood og bilvask i Grønnemose

Grønnemose

Af Lis Wolf – lw@folkebladet.net

Firmaet Stender A/S i Kolding, der med McDonald to hul på udviklingen i Grønnemose, er på vej med nyt projekt lige over for.

Tre vaskehaller, lige så mange tankstationer og mindst lige så mange fastfood-restauranter. Det kan blive fremtiden ved rundkørsel og motorvejsafkørslen i Grønnemose.

Stender A/S i Kolding, der står bag udviklingen af området, hvor McDonald åbnede for godt et år siden, har lagt billet ind på området lige overfor på Bogensevej. Her vil man i tilknytning til den eksisterende pendlerplads ifølge oplægget etablere to restauranter foruden tankanlæg, vaskehal, og ladestationer. Også her kan der ligesom på nabogrunden blive tale om at rejse en 40 meter høj pylon for at sikre sig, at tilbuddene også kan ses fra motorvejen.

Miljø-, Teknik- og Planudvalget har netop sagt god for, at der udarbejdes en lokalplan for området, der muliggør projektet. Det er nødvendigt med en ny lokalplan, da området i den eksisterende lokalplan er udlagt til industri.

Det er kun en måned siden udvalget sagde god for endnu et projekt, der kan være med til at booste udviklingen i Grønnemose. Som tidligere omtalt var ansøgeren Rema 1000, der ud over dagligvarebutik har sikret sig mulighed for at etablere vaskehal, fastfood-restaurant med mere på et område nord for Middelfartvej og ydermere et nyt boligområde.

Men èt er, hvad man sikrer sig mulighed for i lokalplanen, noget andet, hvad man realiserer. Det gør Allan Egeris, group direktør i Stender Innovation, opmærksom på.

Hvad der konkret bliver tale om på det nye område, må han ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt.

– Jeg har mundkurv på i forhold til, hvad det bliver, men man kan jo tage en tur rundt i det danske land og se, hvad der ligger side om side, siger han.

Han ser det som et plus for området, at så mange nu byder sig til der.

– Da vi kom for snart mange år siden, så vi mulighederne, nu har vi en McDonald, som det går godt for, et tankanlæg og ladepladser, så søger flere til, siger Allan Egeris, der forventer at kunne være mere konkret om, hvad der er i vente på den nye grund om en månedstid.

Del denne historie på: