Vestfyns Golfklub slår et slag for golfsporten

Glamsbjerg

20. april 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Åbent hus på Golfens Dag, søndag 25. april

Søndag den 25. april 2021 klokken 10 til 14 holder Vestfyns Golfklub i Glamsbjerg Golfens Dag, hvilket sker i samarbejde med Dansk Golf Union.

  • Hele familien er velkommen til en dag, hvor alle får muligheden for at prøve at spille golf. Klubbens medlemmer vil være til stede og hjælpe de besøgende med at få en god oplevelse og vise rundt, siger klubbens golf manager, Nicolai Gynther.
  • Engang var golfen var kendt for at være en ”snobbesport”, men den tid er forbi. I dag er golfsporten for alle og for hele familien siger Nicolai Gynther.

I løbet af et år har Vestfyns Golfklub arrangementer i mange kategorier, lige fra eliten og juniorer, seniorgolf, herre- og damedage til Company Days, hvor virksomheder afholder et arrangement for sine samarbejdspartnere. I disse tider selvfølgelig med respekt for anbefalingerne og retningslinjer omkring COVID-19

  • I en golfklub som Vestfyns har vi et stort socialt netværk med mange sociale arrangementer. Vi har forskellige klubber i klubben, så som seniorklubben, tirsdagsklubben, onsdagsdamerne, torsdagsherrerne og fredagsmatchen, som er gode til sociale arrangementer med mere, fortæller Nicolai Gynther.

Klubbens protræner, Michael Skjerbek, vil være tilsted til Golfens Dag for at lære nye, hvordan man spiller golf.

  • Golf er en sund sport, vidste du f.eks. at et menneske, der har spillet golf, lever i gennemsnit fem år længere end et menneske, der ikke har spillet golf. At man efter en runde golf har gået ca. 8 km, hvilket svarer til over 10.000 skridt. Og hvis vejret tillader det, kan man i Danmark spille golf hele året. Og når man er så heldige som Vestfyns Golfklub at have en golfbane midt i en skov, er der også mange naturoplevelser at få på en runde golf, siger Michael Kjerbek.

I forbindelse med åbent hus-dagen frister klubben med et tilbud, hvor man for 500 kroner kan tage et golfkørekort og dermed spare 495 kroner i forhold til normalprisen.

Golfkørekortet kan tages på bare top dage, hvis man deltager i kurset den 15-16/5 – 2021, 22-23/5 – 2021 eller 5-6/6 – 2021. Eller over et 8 ugers forløb (hver tirsdag kl. 17-18 eller hver torsdag kl. 18-19 – start i uge 19)

Klubben er ved Golfens Dag vært ved en øl eller vand i klubhuset.

Vestfyns Golfklub holder til på Rønnemosegaard, Krengerupvej 27 i Glamsbjerg.

Del denne historie på: