Prisregn over Vestfyns Golfklub

Glamsbjerg

26. marts 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Medvind fra begyndelsen. Sådan har det været for Nicolai Gynther Lund, der for fem uger siden tiltrådte som ny golfmanager hos Vestfyns Golfklub med opgaven at skaffe klubben flere medlemmer, flere gæster og flere sponsorkroner. 

Han – og selvfølgelig først og fremmest klubben – kan nemlig glæde sig over, at brugerne af den svenske rabatordning Golfhäftet har udstyret Vestfyns Golfklub med tre førstepriser blandt fynske golfbaner, nemlig “Favourite Golf Course”, “Best Golf Course” og “Best Value for Money”. Oven i hatten fik Vestfyns Golfklub en tredplads i kategorien gæstfrihed ”Best Hospitality”. 

– Priserne har jeg ikke andel i, men det har derimod klubben bestyrelse og de ansatte, som f.eks. træneren Michael Skjerbek og chefgreenkeeper Stefan Andersen, siger, Nikolaj Gynther Lund,  der i øvrigt kan fortælle, at det ikke tidligere er sket, at en dansk golfbane er løbet med tre førstepriser. 

Han har brugt de første uger i sit nye job til at sætte sig ind i forholdene i klubben, der stammer fra 1974 og lige nu har 565 medlemmer. 

Sidste år steg antallet af gæster – greenfee guest – med 27 procent. En stigning, som i al væsentlighed kan tilskrives coronakrisen. 

– Et stykke af vejen kan min opgave siges at være et fasholdelsesprojekt, siger golfmanageren. 

Hvis ellers coronasituationen tillader det, byder Vestfyns Golfklub indenfor på Golfens Dag 25. april. 

Del denne historie på: