Nu kan foreninger melde sig ind i Frivilligcenter Assens

Glamsbjerg

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Frivilligcenter Assens er ved at være klar til at åbne dørerne for brugerne. Det har fået til huse i forbindelse med Aktivcentret på Dærupvej 5 i Glamsbjerg. Der er både gode parkeringsforhold og handicapvenlige faciliteter.

Ud over at få de fysiske rammer på plads har husets leder Rikke Louise Fage-Fjord og bestyrelsen også etableret en hjemmeside, hvor foreninger og frivillige nu kan melde sig ind i Foreningen for Frivilligcenter Assens.

– Vi ønsker blandt andet at understøtte det frivillige sociale arbejde med netværksmøder, kurser og workshops, der kan klæde medlemmerne bedre på til rekruttering, fundraising og kommunikation og give dem forståelse for fremtidens frivillige fællesskaber, siger Rikke Louise Fage-Fjord i en pressemeddelelse.

Der er officiel indvielse af centret på den landsdækkende “Frivillig Fredag” 29. september, der vil man også kunne møde formanden for Frivilligcenter Assens, Robert sazchwell.

– Dialogen med foreninger og andre samarbejdspartnere er allerede godt i gang. Vi håber at mange har lyst til at komme og fejre Frivillig Fredag og indvielsen sammen med os, siger han.

Både foreninger og privatpersoner kan tilmelde sig på hjemmesiden med adressen www.frivilligcenterassens.dk. Man kan også følge centret på Facebook-siden Frivilligcenter Assens. 

Del denne historie på: