Nordjyde skal stå i spidsen for Rema i Glamsbjerg

Glamsbjerg

15. januar 2022

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

12. januar er det skiftedag i Rema 1000 i Glamsbjerg, når Steen Kristensen tager over efter Jon Klarskov.

Det er en mand med mange års erfaring fra dagligvarebranchen, der onsdag 12. januar overtager Rema 1000 i efterJan Karlskov, der stopper efter tre år i butikken.

Steen Kristensen har selv tre års erfaring i Rema, hvor han har været souschef i henholdsvis Frederikshavn og Hjørring, til gengæld har han, der er født og opvokset i Nordjylland, eller rettere Vendsyssel, ingen erfaring med Fyn og fynboer, men det har han sat sig for at få.

 – Jobbet som købmand i Rema 1000 i Glamsbjerg er mit drømmejob. Jeg har længe ønsket t blive købmand og herre i eget hus, og da jeg fik muligheden for at overtage butikken i Glamsbjerg, måtte jeg slå til – også selv om jeg til at begynde med kommer til at være lidt på udebane, siger Steen Kristensen, i en pressemeddelelse.

Han har dog sat sig for, at udebanen skal blive til hjemmebane.

 – Jeg glæder mig meget til at lære fynboerne og lokalområdet at kende. Min ambition er at involvere og engagere mig i i byen, og jeg forestiller mig blandt andet at gøre det via sportsaktiviteter, da det ofte er en god indgangsvinkel til at møde nye bekendskaber. Jeg elsker fodbold fra sidelinjen og dyrker en del tennis og badminton, når tiden tillader det, siger Steen Jørgensen.

Målet er også at finde et sted at bo i Glamsbjerg, men som en start har han og hustruen lejet en lejlighed i Assens.

Steen Kristensens kone, Helle Kristensen, har i øjeblikket ikke planer om at flytte permanent til Fyn, da hun har job i hjemmeplejen i Hjørring Kommune, som hun ønsker at fortsætte med, men hun vil være at finde i butikken, når hun er på Fyn.

På grund af overdragelsen vil butikken være lukket onsdag 12. januar. Herefter vil der være åbent som vanligt klokken 7-21 alle ugens dage.

Del denne historie på: