Mød Karina fra sparekassen i Glamsbjerg Fritidscenter

Glamsbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Sparekassen Danmark prøver nyt: Pop up-pengeinstitut

Hvad har ”Thea Reinhardt”, ”Mie Højlund” og ”Maren Aardahl” til fælles? 

Ja, en pæn del af Folkebladets læsere ved det næppe. 

Men spørg så Karina Hansen, rådgiver i Sparekassen Danmarks filial i Aarup, og hun vil med det samme sige håndbold og tre profiler på Odense Håndbolds mesterhold. 

Ikke fordi Karina er bankrådgiver, men fordi hun er formand for Glamsbjerg Håndboldklub og dermed bidt af en gal håndbold.  Og så bor hun i øvrigt i Glamsbjerg. 

Torsdag den 18. april – i ti stive timer – fra kl. 9-19 – kan man få en snak om drømme – som involverer penge – med Karina Hansen og hendes to kolleger fra Aarup-filialen Brian Kirchhoff Andersen og Natasja Larsen. 

Det er helt nyt, at Sparekassen Danmark forsøger sig som pop up bank – inspireret af de mange bank-filial-lukninger landet over. 

– Nej, vi har aldrig prøvet noget sådan, men nu tester vi det af og ser om nogen i Glamsbjerg og omegn har lyst til at få en snak med os, fortæller sparekassens Senior Marketingkonsulent Mikael Ejrnæs. 

Indtil videre har Sparekassen Danmark planlagt to pop ups i Glamsbjerg Fritidscenter, nemlig den 18. april og 8. maj. 

Glamsbjerg Fritidscenter finder man på Mågevej 7 i Glamsbjerg. 

Kan man – nu da Karina – er til stede i fritidscenteret – også få en lille sludder om håndbold? 

Det skal Folkebladet ikke kunne sige. Men før Totalbanken blev en del af Sparekassen Danmark, slog den på tromme for at ”vi kan tale om alt”.  Så mon ikke. 

Del denne historie på: