GlamsBjergHus overtager bank-ejendom på Søndergade 8 og får brudesuite

Glamsbjerg

2. juli 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

GlamsBjergHus  har netop overtaget Nordeas – og tidligere Amtssparekassens – ejendom Søndergade 8 i Glamsbjerg.

  • Med de yderligere 650 m2 får vi flere strenge at spille på. I stuen tre dejlige mødelokaler, og ellers fyldes hele huset med ferielejligheder af forskellig størrelse. I planerne indgår også, at der skal indrettes en egentlig brudesuite. Vi oplever en stigende interesse for at udnytte vore smukke lokaler og omgivelser til bryllupper, siger Jørgen Kronborg, der er daglig leder og gæstgiver i GlamsBJergHus.

Når Jens Poulsen, der ejer GlamsBjergHus, tør binde an med udvidelsen, skyldes det, at Gæstgiveriet, ferielejlighederne og mødelokalerne efter corona-nedlukningen har oplevet stor efterspørgsel.

  • I dag (fredag 2. juli) har vi for eksempel mere end udsolgt i Gæstgiveriet, og det har vi haft et par gange før. Det er vi faktisk lidt stolte af, for det var jo først i slutningen af maj, at vi åbnede, siger Jørgen Kronborg.
  • Med de mange ekstra m2 udvides kapaciteten, så vi kan nu rumme døgnkurser over flere dage, lige som der sker en væsentlig udvidelse af sengekapaciteten.

Planlægningen af ombygningerne er allerede godt i gang, fortæller Jørgen Kronborg. Når disse er godkendt af Assens Kommune, bliver der tale om et vinterbyggeri og en åbning inden sommerferien 2022.

Jens Poulsen og Jørgen Kronborg har drøftet navnet på den nye del af GlamsBjergHus.  Begge er enige i at udskrive en navnekonkurrence efter sommerferien og udpege en lille dommerkomite.

Præmien bliver en gastronomisk aften med syv serveringer og vin ad libitum i Gæstgiveriet.

Del denne historie på: