Glamsbjerg Maskincenter ny forhandler af New Holland

Glamsbjerg

25. februar 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

GMC, Glamsbjerg Maskincenter, har netop fåret New Holland-maskiner ind i folden.

New Holland er et verdenskendt maskin-brand, når det gælder landbrugsmaskiner. New Holland tilbyder imidlertid også et stort sortiment af maskiner til byggeri og industri samt groundcare.

  • Det er et produktprogram, der passer rigtig godt til vores kunders varierede behov, siger salgschef og partner Kristian Bøgedal Jørgensen.

Nye tiltag i en krisetid 

Coronakrisen, som har ramt Danmark hårdt, har også sat sine spor hos Glamsbjerg Maskincenter.

GMC satser dog på at komme godt og styrket ud af krisen, skriver GMC i en pressemeddelelse.

Og det gør GMC, fordi mange af de brancher – landbrug, byggeri, industri og have-park sektoren – som den forsyner med maskiner stadig kører med højt tempo. Med andre ord er der brug for nye maskiner samt service og reparation af de gamle. Glamsbjerg Maskincenter ønsker derfor at højne sin produktportefølje, for netop at kunne tilbyde det, som kunderne efterspørger.

  • Det at New Holland satser yderligere på Fyn, med os som deres ny forhandler, betyder meget i en krisetid, hvor vi skal gøre alt for at efterkomme kundernes ønsker, siger Kristian Bøgedal Jørgensen

Førende indenfor landbrug  

  • New Holland er en af de førende producenter, når det kommer til landbrugsmaskiner. Sådan har du sikkert hørt mange landmænd udtale sig. Og der er faktisk noget om snakken. Virksomheden ruster sig nemlig på at være oppe i tiden med dens indgående fokus på både teknologi og bæredygtighed, skriver GMC i sin pressemeddelelse.
  • Vi vil gerne kunne levere maskiner fra brands, der tager fat på megatrends indenfor landbrug som f.eks. digitalisering, automatisering og alternative brændstoffer, siger Kristian Bøgedal Jørgensen.
  • Et af New Hollands nyeste tiltag er en 100% metandrevet traktor, som blev lanceret i 2019.

Service og reparation hos GMC 

Glamsbjerg Maskincenter forhandler ikke kun nye maskiner, men har også service og reparation af kundernes nuværende maskiner på paletten.

Service og reparation vil også gælde for New Holland-maskinerne.

  • Vi tilbyder altid vores kunder en 360 graders deal – det vil sige, at alle de maskiner vi forhandler – også fra New Holland – kan serviceres og repareres i vores forretning. Vores kunder kan derfor altid føle sig trygge, når de indkøber maskiner, hvad enden det er til landbrug, have park, byggeri eller industri hos os, fortæller Kristian Bøgedal Jørgensen. /hef

Del denne historie på: