Glamsbjerg får igen ejendomsmæglerbutik

Glamsbjerg

30. juni 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Estate-mægler Flemming Thomsen rykker ind i tidligere optikerbutik

Medio september slår ejendomsmægler Flemming Thomsen og hans kollegaer dørene op for en ny mæglerforretning under Estates blå-gule farver i den tidligere optikerbutik i Søndergade 90 i Glamsbjerg. 

Flemming Thomsen har prøvet det før, at sælge huse. Han har nemlig 30 års brancheerfaring. 

– Jeg har aldrig rigtig lavet andet, siger Flemming Thomsen, der har rundet de 52. 

– Efter skolen kom jeg i kontorlære hos en ejendomsmægler. Så fik jeg job hos Erik Bisgaard i Nr. Broby, inden jeg de næste mange år arbejdede for Ole Møller I Haarby, siger Flemming Thomsen.

Selvstændig siden 2003

I 2003 kunne Flemming Thomsen kalde sig for selvstændig ejendomsmægler, da han overtog en forretning i Nyborg. 

Siden blev det til forretninger i Kerteminde, som dog er afhændet, og Årslev. Videre har han udstilling i Haarby. 

I snart mange år, har der ikke være ejendomsmæglerforretning i Glamsbjerg, og det efterlader et hul, som Flemming Thomsen håber at udfylde. 

– Sidste år blev der solgt 90 boliger i området, så der er base for at have en ejendomsmæglerforretning, og så er det jo tanken at betjene den øvrige del af Assens Kommune herfra, siger Flemming Thomsen. 

Ejendomsmæglerforretningen i Glamsbjerg vil først og fremmest blive passet af Torben Hansen, mens Flemming Thomsen vil være at træffe i alle tre forretninger. 

– Vi er allerede nu klar til at tage imod kunder i området. Vi har overtaget lokalet, som nu skal istandsættes, så vi er klar til september. Så kontakt os bare på tlf. 65 99 21 11 og få en gratis og uforpligtende vurdering.

Haarby Idrætsforening

Flemming Thomsen og Torben Hansen har i øvrigt Haarby til fælles. Det er her de bor – og har gjort det længe – og her de har de udfører et aktivt fritidsliv. 

Flemming Thomsen er formand for Haarby Idrætsforenings hovedafdeling, mens Torben Hansen har samme kasket på i fodboldafdelingen. 

Del denne historie på: