FGU Fyn Glamsbjerg holder påskemarked 25. marts

Glamsbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Hvis vintermånederne bare en lille smule har haft karakter af en dvaletid på FGU Fyn Glamsbjerg, er den for længst afløst af forårstravlhed – sådan for alvor. 

Ikke bare skal elever og lærere gøre klar til årets påskemarked, der i år holdes lørdag 25. marts klokken 10-15. 

Oven i hatten er de ved at anlægge en ny naturhave ved den røde bygning på den anden side Fredensvej 25, hvor de fleste værksteder og undervisningslokaler findes. 

– Vi har ændret på konceptet i forhold til tidligere. I år sætter vi tryk på, at der er tale om et marked, siger skoleleder Michael Boÿe Hvorslev.

Det indebærer, at salgsboderne samles i cafeen, hvor gæsterne selvsagt også kan få mad og drikke, som eleverne på ”Mad og ernæring” står for. 

I det hele taget gælder, at alle linjer og fag bidrager til Påskemarkedet. 

Træ-, metal og beklædning producerer varer i stor stil. Medieværkstedet har lavet badges og t-shirt, som kan købes på dagen. Op til markedet laver de flyers, som bliver delt ud i lokalområdet. 

På Fredensvej 38 kan de besøgende få et kig ind i den røde værkstedsbygning samt forsyne sig med pølser fra grillen. 

De besøgende vil ud over at se, hvad salgsboderne friste med også kunne få en snak med elever og lærere, herunder en ordblindelærer. 

To gange, klokken 11 og 13, vil skoleleder Michael Boÿe Hvorslev give en kort briefing om de mange muligheder, som unge kan få på FGU Fyn Glamsbjerg. 

Del denne historie på: