Drømmer du om en ferielejlighed?

Glamsbjerg

29. januar 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

– så’ det om at besøge Kirkens Korshær…

Hvad gør man, når man har fået overdraget senge, sofaer med mere indbo nok til ni fuldt møblerede ferielejligheder? Og møbler ikke lige passer i stilen til nyerhvervelsen Glamsbjerg Hotel, der ellers skal indrettes med lejligheder i stedet for værelser. 

Ja, for Jens Poulsen, der var den måske lykkelige ejer af indboet til ni ferielejligheder, blev løsningen i første omgang at få møblerne opmagasineret hos Royal Flyt i Assens. 

Men møbler er ikke skabt til at blive opmagasineret, så den endelige løsning blev at forære møblerne til Kirkens Korshær-butikken i Glamsbjerg, som er sat i verden for at tjene penge til korshærens sociale arbejde. 

Og Jørgen Kronborg, direktør og gæstgiver på Glams Bjerg Hus, måtte sande, at det er et alsidigt job han har fået. I tirsdags handlede det om at få afleveret de første to containere til butikken. 

Det er i øvrigt ikke første gang, at butikken nyder godt af GlamsBjergHus’ tilstedeværelse. 

– I forbindelse med ombygningen og nyindretningen har de fået mange ting af os, fortæller Jørgen Kronborg. 

Og alle os, der drømmer om at få en ferielejlighed, kan til en begyndelse købe møblerne hos Kirkens Korshær. Priserne skulle være overkommelige.

Kirkens Korshær har i øvrigt bidraget til indretningen af GlamsBjergHus. 

– I alle lejligheder er der i usædvanligt smukke og farverige plaider, som frivillige i Kirkens Korshær har lavet, og som de bl.a. solgte gennem flere år i deres julebod i Tivoli, fortæller Jens Poulsen. 

Del denne historie på: