Uden mad og drikke…intet Gelsted Marked

Gelsted

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Ingen behøver gå sultne hjem fra Gelsted Marked – det er der for mange madboder til. Men, hvis man ønsker at nyde et rigtigt godt måltid mad sammen med andre gode og glade markedsgæster, er der to store chancer for det, nemlig torsdagsspisningen og markedsspisningen lørdag aften. 

Torsdagsspisning

Kødsovs lavet på intet mindre end økologisk højlandskvæg fra egen avl og garneret med tilbehør. Det er den korte udgave af torsdagsspisningen, som man får for 80 kroner, og for at det ikke skal være løgn følger der to genstande med. 

Spisningen foregår i det store telt fra klokken 18 torsdag aften 17. august og med sidste udlevering af mad klokken 18.30. 

Oven i hatten bliver spisningen med musikalsk ledsagelse, som EXPosed Duo står for. 

Billetter til torsdagsspisningen skal købes hos XL Byg i Gelsted eller hos Bramsen Blomster og Rens i Ejby, og billetterne sælges i perioden 1.-17. august. 

Markedsspisning

Lørdag aften den 19. august  klokken 19 står den på bøffer fra højlandskvæget. Kødet – så mørt, at det kan bides over med øjenbrynet – får følgeskab af kartoffelsalat, grøntsager og flutes. 

Sådan et måltid – oven i købet inklusive to genstande – fås for 100 kroner. 

Også billetter til denne aften skal købes hos XL Byg i Gelsted eller hos Bramsen Blomster og Rens i Ejby, og billetterne sælges i perioden 1.-17. august. 

Eventuelle usolgte billetter kan købes i markedsinformationen på pladsen frem til lørdag kl. 15. 

Madudlevereingen slutter i øvrigt klokken 19.30.

Del denne historie på: