Nytofte VVS har overtaget Rosenkjær VVS

Gelsted

Nytofte VVS har 1. september overtaget Gelsted-baserede Rosenkjær VVS. Opkøbet er i overensstemmel med firmaets strategi om at vokse i takt med efterspørgslen. 

Gelsted og Middelfart

”Du skal købe mit firma.” Sådan lød beskeden, da Jesper Rosenkjær Nielsen tilbage i august kontaktede Hans Henrik Christiansen, der ejer og driver Nytofte VVS i Middelfart. 

– Og det lød jo spændende, siger Hans Henrik, der derfor tog en god, grundig snak med Jesper. Sammen fandt de frem til de rette vilkår for en overtagelse, og kort efter faldt alle formaliteterne på plads. Rosenkjær VVS ejes således pr. 1. september 2023 af Nytofte VVS.

Om opkøbet siger Hans Henrik Christiansen: 

– Jeg er rigtig glad for, at Jesper kontaktede mig. Nytofte VVS har en strategi om, at vi gerne vil vækste stille og roligt i et tempo, hvor organisationen og kundegrundlaget kan følge med. Og fordi Rosenkjær VVS ligger i Gelsted, ganske tæt på det geografiske område, hvor vi alligevel udfører masser af opgaver for vores kunder, så føltes det helt logisk at tage dette skridt. Samtidig optimerer vi forretningerne ved at slå administrationen sammen til én. Og grundlæggende udfører vi i vidt omfang den samme type opgaver. Så vi forventer en gnidningsfri og helt udramatisk overgang.

Med opkøbet følger to af Rosenkjær VVS’ medarbejdere, nemlig voksenlærlingen Sune samt svenden Henning. Derudover vil Jesper Rosenkjær Nielsen være tilknyttet Nytofte VVS efter behov.

Business as usual

For kunderne vil alt stort set være som hidtil. 

– Jesper og jeg har i fællesskab besluttet, at Rosenkjær-navnet udgår, hvorfor kunderne i begge virksomheder fremover vil blive mødt af et ’Nytofte VVS’, når de ringer ind for at få løst en opgave. Ligeledes bliver de biler, der følger med opkøbet, omfolieret, så Nytoftes logo her vil fremgå. Men ellers vil alt være, som det plejer. Igangværende opgaver vil blive løst som aftalt. Rosenkjærs hovednummer fungerer stadig – men omstilles til os. Og foretrækker tidligere eller eksisterende kunder hos Rosenkjær at få løst opgaver af Sune og Henning, så finder vi selvfølgelig ud af det, pointerer Hans Henrik.

– Jeg har været selvstændig, siden jeg var 26 år – og bliver snart 42. Jeg følte, at hvis jeg skulle prøve noget nyt og andet i mit liv, så var det et godt tidspunkt nu. Og da beslutningen var truffet, gik det slag-i-slag, siger Jesper Rosenkjær Nielsen.

– Jeg er dybt taknemmelig for den store opbakning, jeg har oplevet fra kunder og samarbejdspartnere i de 15 år, jeg har drevet virksomheden. Og samtidig er jeg nu rigtig glad for at kunne give stafetten videre til Hans Henrik. Jeg er overbevist om, at han vil forvalte firmaets potentiale i samme ånd, som jeg selv ville have gjort det. Og så bliver det skønt at få bedre tid til familie og fritid, smiler han.-

Fakta

• Nytofte VVS har overtaget Rosenkjær VVS pr. 1/9-23.

• Rosenkjær VVS’ medarbejdere, Sune og Henning, er pr. samme dato ansat hos Nytofte VVS.

• Tidligere ejer af Rosenkjær VVS, Jesper Rosenkjær Nielsen, er fremadrettet tilknyttet Nytofte VVS efter behov.

• Rosenkjær VVS’ website og Facebook-side lukkes ned inden for en overskuelig fremtid.

• Rosenkjær VVS’ hovednummer fungerer stadig – men omstilles til Nytofte VVS.

Om Nytofte VVS | Nytofte VVS blev etableret i 1980, og i november 2006 overtog Hans Henrik Christiansen forretningen. Firmaet løser alle typer VVS-opgaver for både erhverv, fx industrivirksomheder, restaurationsbranchen og boligforeninger, samt for private – uanset om du bor i lejlighed, hus eller trænger til assistance i sommerhuset. Nytofte VVS har stort fokus på teknologi og grøn energi. Firmaet beskæftiger i dag cirka 20 medarbejdere.

Del denne historie på: