Trolde spiser ikke helstegt svinekam med stegte kartofler, men det gør…

Frøbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Hverken instruktør af næste års forestilling på Frøbjerg Bavnehøj  ”SHREK – THE MUSICAL” 

Carsten Friis eller kromand Casper Andersen har planer om at blande sig i julen og julemaden…

Men de er bagmændene – sammen med Frøbjerg Festspil – bag en musikalsk julepakke med billetter til ”SHREK”, spisning, program og P-billet – til en rigtig god pris.

Frøbjerg Festspil er ikke bange for at tage munden for fuld: 

– Nu kan du glæde dine bedsteforældre, din partner, børn eller venner med en julegave, der rummer en fantastisk oplevelse – smækfyldt med musikalske hits og danseoptrin – opført i den skønne natur på Frøbjerg Bavnehøj, skriver festspillet i en pressemeddelelse.

Der går “grøn trold” i den næste år, når Frøbjerg Festspil præsenterer ”SHREK – THE MUSICAL” på Højen.

Ovenpå dette års musical ”GREASE”, der blev et tilløbsstykke med knap 17.500 tilskuere og fantastiske anmeldelser i både pressen og blandt publikum, bevæger Frøbjerg sig nu over i eventyruniverset.

En lækker menu spiller hovedrollen i årets bedste julepakke:

Til næste års forestilling har Frøbjerg Festspil sammensat en ”julepakke”, der kan købes med julerabat – indtil den 24. december.

Pakken indeholder to billetter – på de bedste pladser – til ”SHREK” – valgfri dato, 2 x lækker menu A fra Hotel Aarup Kro, P-billet og et flot program til 698 kroner, hvilket giver en rabat på 25% i forhold til normalprisen. 

Til forret serveres varmrøget laks og helstegt svinekam, med stegte kartofler, paprikasauce og ovnbagte kartofler som hovedret.

Juletilbuddet er tilgængeligt allerede nu på 

www.frobjerg.dk

Del denne historie på: