Scenebyggerne har indtaget ”Højen”

Frøbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Fredag 28. juli begynder prøverne på Shrek

Mandag morgen kl. 9.30 havde tømrersvend Torben Nielsen fra Skalbjerg bænket sig i teltet på pladsen foran festspilpladsen på Frøbjerg Bavnehøj.

Han havde taget den første slurk kaffe og en bid af sin ostemad. I det lille glas ventede en bitterdrik på, at der blev sagt skål. 

Torben og hans fem bordfæller og kollegerne ved de to andre borde havde taget hul på det venskabelige mobberi og fået fortalt dagens første jokes. 

Helt efter bogen, for Torben og kollegerne har siden begyndelsen af januar været i gang med at lave kulisser, drejescene med meget mere til årets forestilling. Og torsdags- og tirsdagsholdene begynder altid dagen med en halv times kaffedrikning, inden arbejdet går i gang. For nogles vedkommende frem til frokost, for andre til ud på eftermiddagen. 

Det er helt og aldeles op til den enkelte, hvor mange timer han eller hun har at gøre godt med. 

Sammenhold og hygge

– Jeg har været med siden 2018 – og kan slet ikke undvære det. Vi har et godt sammenhold, hygger os, ja vi har det som en rigtig familie, siger Torben, der både er med på torsdagsholdet og det nye tirsdagshold, som holder til i værkstedet ved siden af Samlingshuset i Frøbjerg, siger Torben. 

Del denne historie på: