Kom med bag kulisserne til Hair

Frøbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Det er som bekendt kun lommeuld, der kommer af sig selv. I nogle tilfælde skal der arbejdes hårdt, endda meget hårdt for at opnå det ønskede resultat. 

Sådan er det med årets sommerspil på Bavnehøjen. Rock-musicalen Hair er gennemført hårdt arbejde, af skuespillerne, sangerne, musikerne, danserne, instruktøren, scenograferne, sminkørerne for blot at nævne nogle få af de mange, der som hovedregel ganske gratis knokler for at Hair kan blive endnu en minderig forestilling i den lange række af succeser, Frøbjerg Festival gennem årene har budt på. 

Hvad de mange aktører mere konkret arbejder med, kan man få et enestående indblik i mandag den 5. august klokken 17-18 på Bavnehøjen. 

Instruktør Carsten Friis fortæller om, hvordan truppen har arbejdet med forestillingen, festspilformand Knud Møller og nogle af forestillingens medvirkende deltager også i arrangementet. 

Hotel Aarup Kro, som står for maden, der serveres i det store telt, byder på en forfriskning. 

Frøbjerg Festspil og Folkebladet er gået sammen om arrangementet, som det er ganske gratis at deltage i. 

Men det gælder om at være hurtig på aftrækkeren, for deltagertallet er begrænset til 35, og pladserne fordeles efter først til mølle-princippet. 

Tilmelding på mail senest 29. juli på info@folkebladet.net

Del denne historie på: