Flere end 1000 læsere ville vinde billetter til Grease – de fem heldige er nu udtrukket

Frøbjerg

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Interessen for at vinde to billetter til Frøbjerg Festspils opsætning af Grease har været overvældende. 

Flere end 1000 af Folkebladets læsere deltaget i vores læserkonkurrence og dermed på det svære spørgsmål om hvornår Frøbjerg Festspil har premiere – 4. august eller 4. december.

Vinderne af de fem gange to billetterer udtrukket, og det blev: 

Ulrik Rasmussen, 

Solvænget 10, Tommerup St., 

Helle Jensen, 

Møllegårdsvej 2, Turup,

Hans Johansen,

Æblehaven 43, Aarup, 

Nina Lindhardt, 

Ny Adelgade 89, Assens 

Marianne Hellerup, 

Duedalen, 76, Vissenbjerg

I samarbejde med Frøbjerg Festspil har Folkebladet også budt på et besøg bag om Grease lige inden det gør løs. Her bliver der mulighed for at møde såvel instruktør Carsten Friis som formand for Frøbjerg Festspil Knud Møller samt nogle af de medvirkende – det er mandag 1. august og altså lige før, det går løs på højen. Også her var interessen stor, og de 35 pladser, der blev fordelt efter først til mølle-princippet blev næsten besat.

Knap 39 procent solgt

7000 billetter eller lige knap 39 procent af billetterne er på nuværende tidspunkt (i sidste uge red.) solgt i forsalg, og det er nogenlunde tilfredsstillende, fortæller Vagn Madsen fra styregruppen for festspillet, der selv regner med en fast kerne på omkring 6000, der hvert år løser billet til Frøbjerg.

For at der kan meldes fuldt hus til alle forestillinger, skal der sælge i alt 18.000 billetter – der er endnu et stykke vej, men erfaringen siger, at en del venter med at bestemme sig, til de kender vejrudsigten. 

Del denne historie på: